Verschillende pakketten bij persoonlijke coaching

Bij Intrinsic wordt coaching op vier manieren aan huis aangeboden.

Los PC.1 – Eenmalig, 1 uur – Bijvoorbeeld: Je moet leren voor een belangrijke toets. Het lukt je niet om jouw manier van leren te vinden en je bent op zoek naar tips of een drive om te leren.

Pakket PC.2 – Vier contactmomenten van 1 uur – Bevat een gratis startgesprek samen met ouders/verzorgers – Bijvoorbeeld: Jij en je ouders/verzorgers komen er niet met elkaar uit. En jullie zoeken iemand die je wel kan motiveren. Hoe frustrerend is het als je merkt dat je het wel kan maar het lukt gewoon niet. We bespreken eerst samen met je ouders/verzorgers hoe we te werk gaan en wat er nodig is om je te kunnen ontwikkelen.

Pakket PC.3 – Acht contactmomenten van 1 uur – Bevat een gratis startgesprek en evaluatie samen met ouders/verzorgers – Bijvoorbeeld: Je bent op zoek naar verbetering voor de lange termijn. Je wil grip krijgen op jouw intrinsieke motivatie. Tijdens het startgesprek maken we samen met je ouders/verzorgers een contract. Aan het einde van de periode wordt dit geëvalueerd en bekijken we samen of onze doelen bereikt zijn. Na een langere periode heb je genoeg kennis in huis om zelfstandig met het leerproces om te gaan. Zie het als een investering in jezelf!

Pakket PC.4 – Twaalf contactmomenten van 1 uur – Bevat een gratis startgesprek, tussentijdse terugkoppeling en evaluatie samen met ouders/verzorgers – Bijvoorbeeld: Je wil leren hoe je persoonlijke drive om te leren er uitziet. En je vindt het belangrijk dat je ouders/verzorgers ook leren hoe ze jou het beste kunnen begeleiden. Tijdens het startgesprek maken we een plan van aanpak. Samen met je ouders/verzorgers stellen we een contract op. Om de week krijgen zij een terugkoppeling van jouw vorderingen. Aan het einde van de periode evalueren we de doelen die we hebben bereikt. Na dit traject van ongeveer 3 maanden, afhankelijk van jouw wensen, heb jij de controle!

Tarieven van Coaching

Menu