Onze begeleiding

Gezamenlijke begeleiding

Sinds kort organiseren een aantal uur gezamenlijke begeleiding onder de noemer huiswerkbegeleiding. Hier kunnen kinderen van de basisschool en middelbare school terecht met al hun vraagstukken.

Bij onze huiswerkbegeleiding verdelen we onze leerlingen in twee leeftijdsgroepen:
• De leerlingen van de basisschool, groep 3 t/m 8
• De leerlingen van de middelbare school, leerjaar 1 t/m 6

De groepen bestaan uit zo’n 5 à 6 kinderen. Voor eventuele deelname maakt het niet uit welk niveau een kind heeft. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen wij hier wel rekening mee houden. Hierdoor creëren we een passend aanbod.

Mocht u toch nog vragen hebben over de deelname dan kunt u altijd van tevoren met ons hierover in gesprek. Mede afhankelijk van uw wensen kunnen we bij de verdeling ook altijd een uitzondering maken. Bijvoorbeeld bij het wel of niet plaatsen van familie of vrienden in het hetzelfde groepje.

Onze huiswerkbegeleiding is er speciaal voor kinderen die wat extra hulp kunnen gebruiken voor hun schoolvakken. Van ons kun je het volgende verwachten:
• Begeleiding bij alle zaakvakken*;
• Begeleiding bij alle exacte vakken*;
• Begeleiding bij alle vreemde talen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We zijn doordeweeks geopend vanaf 14.00 uur en ’s zaterdags al vanaf 09.30 uur. Werken aan je huiswerk, op één structurele dag in de week, draagt bij aan een goede motivatie!

*Zaakvakken is een term die in het basisonderwijs gebruikt wordt voor de vakken geschiedenis, aardrijkskunde, biologie en godsdienst/levensbeschouwing. In het voortgezet onderwijs komen daar maatschappijleer, economie en filosofie bij.

*De exacte vakken is een benaming voor de vakken wiskunde, scheikunde en natuurkunde. Het woord ‘exact’ duidt hierbij op het gegeven dat het bij deze vakken gaat om exacte, meetbare berekeningen en experimenten.

Een andere benaming voor exacte vakken is bèta vakken.

Eén losse les of toch liever een pakket?

Voor één losse les betaal je 20 euro.

Uiteraard is de eerste kennismaking altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast is het mogelijk om een lespakket af te sluiten voor onze huiswerkbegeleiding. Hierbij geldt de regel hoe groter het pakket hoe groter de korting!

Pakket Start – 12,5% korting
5 lessen, geheel in te zetten naar keuze (per week, per dag, per uur).
Prijsvoordeel = €12,50

Pakket Basis – 25% korting
10 lessen, geheel in te zetten naar keuze (per week, per dag, per uur).
Prijsvoordeel = €50,-

Pakket Extra – 37,5% korting
20 lessen, geheel in te zetten naar keuze (per week, per dag, per uur).
Prijsvoordeel = €150,-

Pakket XL – 50% korting
40 lessen, geheel in te zetten naar keuze (per week, per dag, per uur).
Prijsvoordeel = €400,-

Meer te weten komen over…

Menu