Huiswerkbegeleiding in Waalwijk

Op vrijdag 4 februari starten we met huiswerkbegeleiding in Waalwijk.

 

Buurthuis Zanddonk

Willaertpark 2-A, 5144 VM Waalwijk

 

Huiswerkbegeleiding

Komende periode starten we in Waalwijk met groepsbegeleiding onder de noemer huiswerkbegeleiding. Hier kunnen kinderen van de basisschool en middelbare school terecht met al hun vraagstukken.

Bij onze huiswerkbegeleiding verdelen we onze leerlingen in twee leeftijdsgroepen:
• De leerlingen van de basisschool, groep 3 t/m 8
• De leerlingen van de middelbare school, leerjaar 1 t/m 6

 

Iedere vrijdagmiddag zijn wij van 15.00 uur tot 17.30 uur geopend voor de leerlingen van de basisschool (m.u.v. de schoolvakanties).

De groepen bestaan uit zo’n 5 à 6 kinderen per begeleider. Voor eventuele deelname maakt het niet uit welk niveau een leerling heeft. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen wij hier rekening mee houden. Hierdoor creëren we een passend aanbod.

 

Om de groepsgrootte te borgen werken we in drie tijdslots:

15.00 uur – 15.50 uur

15.50 uur – 16.40 uur

16.40 uur – 17.30 uur

 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd van tevoren met ons in gesprek. Mede afhankelijk van uw wensen kunnen we bij de verdeling ook altijd een uitzondering maken. Bijvoorbeeld bij het wel of niet plaatsen van familie of vrienden in het hetzelfde groepje.

Onze huiswerkbegeleiding is er speciaal voor leerlingen die wat extra hulp kunnen gebruiken bij hun schoolvakken. Van ons kunt u het volgende verwachten:
• Begeleiding bij alle zaakvakken*;
• Begeleiding bij alle exacte vakken*;
• Begeleiding bij alle vreemde talen.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We zijn zeven dagen per beschikbaar voor al uw vragen. Werken aan je huiswerk, op één structurele dag in de week, draagt bij aan een goede motivatie!

 

Hervatten begeleiding
Menu